van creatie tot realisatie

onze visie

Print & design is nog steeds het familiebedrijf dat rotsvast gelooft in de meest belangrijke waarden: kwaliteit én service! In alles wat wij doen, streven wij een lange termijnvisie na: in relatie tot onze leveranciers en onze klanten, ook in de omgang met omgeving en milieu. Print & design voelt zich goed als grafisch bedrijf in België en wil nog een stap verder. De laatste jaren hebben we enorm geïnvesteerd in duurzaam ondernemen. Niet alleen door ons bedrijf groener te maken door investering in nieuwe en schonere technologie, maar ook door een verantwoorde en maatschappelijk geëngageerde houding tegenover onze medewerkers en klanten.

 

Wij onderscheiden ons door uit te munten in kwaliteit en service. Bij ons krijgt u professioneel advies vooraf, persoonlijke begeleiding tijdens het drukproces en stipte levering na afwerking. Verwacht bij ons niet de allerlaagste prijs, maar wel de zeer correcte prijs/kwaliteits verhouding van een vaste kwaliteitswaarde op de markt.

prijsaanvraag

Een geheel vrijblijvende offerte is bij ons gemakkelijk aan te vragen. Met één klik op de knop verschijnt het speciale offerte formulier. Wij ontvangen uw aanvraag direct zodra u die naar ons verstuurt. Daardoor kunnen wij u snel van dienst zijn.

gelegenheidsdrukwerk

Een geboorte, een huwelijk of een jubileum zijn bijzondere gebeurtenissen en verdienen daarom ook speciale aandacht. Die aandacht willen wij u graag geven.

 

Wij hebben de allernieuwste collecties, verrassende ontwerpen en nieuwigheden, inspelend op de huidige trends. Ook zijn er diverse boeken met blanco kaarten en daarbij ideeën voor uw eigen creatie. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met uw eigen ontwerp (foto, tekening of digitaal bestand). Wij adviseren u graag voor wat betreft papier, lettertype en uitvoering. Als finishing touch kunt u de omslagen voorzien van mooie sluitzegels die ook als decoratie op de omslag gebruikt kunnen worden.

 

Buromac.be

 

Belarto.be